• Logo Annadal

Praktijk Ondersteuners

Nadat zij met succes de opleiding aan de Hoge school Zuyd heeft afgerond is mevrouw Ilona Boogaard als praktijkondersteuner werkzaam in onze praktijk. Zij is, onder supervisie van de huisartsen, verantwoordelijk voor de begeleiding en behandeling van mensen met suikerziekte en astma. Ook mensen die willen afvallen kunnen bij haar terecht. Zij maakt uitstrijkjes in kader van het bevolkingsonderzoek. Als voormalig assistente dermatologie heeft zij zich bekwaamd in wondbehandeling én het chirurgisch behandelen van oppervlakkige goedaardige zwellingen van de huid. U kunt hiervoor via de assistente een afspraak maken.

Marcel Hendricx begeleidt het spreekuur cardio vasculair risico management in nauwe samenwerking met de huisartsen. In het kader van ouderenzorg maakt hij, namens onze huisartsenpraktijk, deel uit van een netwerk van hulpverleners bij zorgproblemen thuis. Heeft u vragen hierover of wilt u een afspraak  bij hem maken, dan kunt u bij een van de assistentes terecht om dit te regelen.

Nieuws

Informatie over het Coronavirus

Op zoek naar informatie over het Coronavirus kijk dan hier.

Tip

Tel tot 3 voor u naar de huisarts belt

De huisartsenpost wordt steeds drukker. Te druk. Daar kan zowel huisarts als patiënt iets aan doen, betoogt huisarts Pieter Barnhoorn.