• Logo Annadal

Spreekuur & afspraak maken

Om het voor u en ons makkelijker te maken zijn er in onze praktijk een aantal praktijkregels.

De praktijk is bereikbaar van 08.00 - 17.00u. Tussen 12.30u-14.00u is de balie gesloten in verband met administratieve werkzaamheden. Als u in die tijd iets wilt afgeven kunt u dat deponeren in onze praktijkbox. Voor spoedgevallen zijn we natuurlijk altijd bereikbaar op ons spoednummer.

Spreekuren lopen vaak uit. Dit is voor u als voor ons niet plezierig. Voor het maken van een afspraak hebben onze assistentes dan ook de opdracht u te vragen naar de reden(en) van uw komst. De tijd waarbinnen u gezien moet worden kan zo goed worden bepaald en er kan voldoende consulttijd worden ingepland om uw klacht(en) te bespreken. De duur van een consult is tien minuten. Hierin wordt er één klacht of twee kleinere klachten behandeld. Zijn er meerdere vragen te bespreken, wilt u een gesprek of een chirurgische ingreep geef dit dan duidelijk bij de assistente aan. Wanneer u vóór tien uur s'ochtends belt proberen wij u diezelfde dag nog in te plannen. Aanvragen van visites ook graag voor tien uur s'ochtends.

We zijn tevens opleidingspraktijk. U zult dan ook regelmatig nieuwe gezichten zien. We leiden co-assistenten op, dit zijn studenten die met het laatste deel van de opleiding tot basisarts bezig zijn. Zij werken in principe niet zelfstandig. Er kan aan u worden gevraagd, voor u bij de huisarts komt, eerst de co-assistent te bezoeken. U bent dit natuurlijk niet verplicht maar u zou zo wel bijdragen aan het opdoen van de nodige ervaring van de arts in opleiding. Daarnaast starten we vanaf maart 2009 ook met het opleiden van huisartsen. De huisarts in opleiding is een arts die bezig is met zijn/haar specialisatie tot huisarts. Zij werken wel zelfstandig. Wanneer u bezwaar hebt tegen een bezoek aan de huisarts in opleiding kunt u dat natuurlijk aan de assistentes kenbaar maken.

Door onze ligging in het voormalige Annadalcomplex is er een makkelijke en goede samenwerking met tal van andere hier gevestigde disciplines waaronder een fysiotherapeutisch centrum, vroedvrouwen, een psychiater, het Diagnostisch Centrum (DC), een aantal poliklinieken van het AZM, de Reinart kliniek en een apotheek Annadal. Kijkt u voor uitgebreidere informatie onder het kopje Handige Links.

Nieuws

Wij gaan staken op 01-07

Wij zullen a.s vrijdag 1-7 gaan staken.

De praktijk is die dag gesloten. Voor levensbedreigende spoedgevallen zijn wij bereikbaar op 043-3285285 en dan optie 1.

Tip

Tel tot 3 voor u belt

De huisartsenpost wordt steeds drukker. Te druk. Daar kan zowel huisarts als patiënt iets aan doen, betoogt huisarts Pieter Barnhoorn.