• Logo Annadal

Update Coronavirus

UPDATE CORONAVIRUS

Gezien de ontwikkelingen omtrent het coronavirus vragen wij u het volgende:

 

- Iedereen met klachten van een neusverkoudheid OF hoesten OF koorts wordt gevraagd THUIS TE BLIJVEN, totdat de klachten 24 uur weg zijn.

- Neemt u alstublieft alleen bij ernstige klachten TELEFONISCH contact met ons op. Wij zullen dan een inschatting maken hoe we verder moeten handelen.

-De GGD Zuid Limburg heeft ons laten weten dat ze THUIS GEEN TESTEN meer afnemen, deze worden gespaard voor mensen die in het ziekenhuis moeten worden opgenomen.

- Heeft u reeds een afspraak op een van onze spreekuren met andere, niet direct urgente klachten, bel deze dan af als u verkouden bent.

- Het kan zijn dat wij u de komende dagen bellen om reguliere afspraken om te zetten in een telefonische afspraak ofwel verplaatsen naar een later tijdschrift.

- Neem de huidige situatie alstublieft serieus, volg de hygiëne-adviezen en vermijd (ook als u niet ziek bent) zoveel mogelijk sociale contacten, dit alles om te voorkomen dat onze gezondheidszorg in de problemen komt.

 

Laten we er samen voor zorgen dat het virus zich zo min mogelijk verspreidt.

 

Team Annadal

Tip

Tel tot 3 voor u belt

De huisartsenpost wordt steeds drukker. Te druk. Daar kan zowel huisarts als patiënt iets aan doen, betoogt huisarts Pieter Barnhoorn.